ΚΔΑΠ: Μικρός Μαέστρος:
Ο Παιδικός Σταθμός

Ο Μικρός Μαέστρος! Μουσικός παιδικός σταθμός θεσσαλονίκης

Παιδικός σταθμός Θεσσαλονίκης και Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης!

Ο Μουσικός βρεφικός παιδικός σταθμός Θεσσαλονίκης, ιδιωτικό νηπιαγωγείο και Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Ωραιόκαστρο, με το διακριτικό τίτλο «Ο Μικρός Μαέστρος» ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το Σεπτέμβριο του 2004 και έως σήμερα έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες στην παροχή υπηρεσιών προς τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας. Εν έτη 2013, δραστηριοποιείται σε δύο άρτια εξοπλισμένες σχολικές μονάδες, με έδρες την οδό Ναρκίσσου 15, στη Γαλήνη Ωραιοκάστου, όπου στεγάζεται ο Βρεφονηπιακός σταθμός και την οδό Αριστοτέλους 38, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζεται το Νηπιαγωγείο.

Οι εγκαταστάσεις του Παιδικού σταθμού και του Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης !

Οι εγκαταστάσεις του Βρεφονηπιακού Παιδικού Σταθμού Θεσσαλονίκης και του πιστοποιημένου Νηπιαγωγείου του Μικρού Μαέστρου εσωτερικά και εξωτερικά διαμορφώθηκαν βάση των απαιτούμενων σχεδίων της πρόνοιας και της Πολεοδομίας, έτσι ώστε η διαμονή των παιδιών να είναι άνετη και ασφαλής. Οι κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι για τις δραστηριότητες των παιδιών ανάλογα με τις ηλικίες τους, το πλούσιο παιδαγωγικό υλικό και οι αυλές με τον ανάλογο εξοπλισμό, η σίτιση που γίνεται από εγκεκριμένο μάγειρα σε μια άρτια οργανωμένη με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό κουζίνα, αποτελούν πλήθος λειτουργικών παροχών, ώστε να υποδεχθούν τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας, το παιδί σας, με μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά μετά τη δική σας, που θα το κρατάει ασφαλές όσες ώρες λείπει από κοντά σας.

Οι χώροι του Παιδικού σταθμού και του Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης !

Αναλυτικότερα, να σας αναφέρω ότι, τόσο ο παιδικός σταθμός, όσο και το Νηπιαγωγείο, διαθέτουν ευάερες και ευήλιες αίθουσες, αίθουσα ύπνου και ξεκούρασης σε κάθε τμήμα, δωμάτιο μόνωσης για αδιάθετα παιδιά, κουζίνα με εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, αίθουσα μουσικής εξοπλισμένη με όλα τα είδη μουσικών οργάνων, τουαλέτες που πληρούν τους κανόνες υγιεινής των παιδιών. Επιπροσθέτως, οι μονάδες μας έχουν επανδρωθεί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως διαδραστικούς πίνακες, αλλά και με εκπαιδευτικά παιχνίδια πολύ προσεκτικά επιλεγμένα για το κάθε τμήμα. Ακόμη, οι εξωτερικοί χώροι που περιβάλλουν τα σχολεία είναι αυλές με φυσική και τεχνητή βλάστηση και διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό παιχνιδιών για ατομικό και ομαδικό παιχνίδι. Τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους υπάρχει ένα σύγχρονο σύστημα παρακολούθησης με οπτικά μέσα, για την καλύτερη ασφάλεια των παιδιών και των εργαζομένων. Ακόμη εφαρμόζονται σχολαστική καθαριότητα και υγιεινή σε όλους τους χώρους με ειδικά πιστοποιημένα απολυμαντικά.

Οι περιοχές που εξυπηρετούμε, είναι:

 • Εύοσμος
 • Κορδελιό
 • Σταυρούπολη
 • Ηλιούπολη
 • Ευκαρπία
 • Αμπελόκηποι
 • Πολίχνη
 • Νεάπολη
 • Μελισσοχώρι
 • Λητή
 • Διαβατά
 • Λαγυνά
 • Ωραιόκαστρο
 • Παλαιόκαστρο

Εαν αναζητάτε, παιδικό σταθμό, βρεφονηπιακό σταθμό, στη Θεσσαλονίκη, εμείς σας προσφέρουμε τον κατάλληλο για τα παιδιά σας!

Βασικός μας στόχος είναι να πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής και να εξασφαλίσουμε το ιδανικό περιβάλλον για τα παιδιά σας με διαπιστευμένες υπηρεσίες φροντίδας και εκπαίδευσης. Το γεγονός ότι ο βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο Ο Μικρός Μαέστρος, προσελκύει κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερους γονείς, δηλώνει ότι είναι ένα σχολείο στο οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας.

 

Επίσης σας ενημερώνουμε οτι ο παιδικός σταθμός Μικρός Μαέστρος λειτουργεί και ως Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στη Θεσσαλονίκη (Ωραιόκαστρο). Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.
Που θα μας βρείτε.
Παροχές
Ώρες λειτουργίας
Blog