ΚΔΑΠ: Μικρός Μαέστρος:
Νέα - Ανακοινώσεις
Σελίδα : από 9
ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ
ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ απο το Δημο Ευοσμου στις 29/12/2016.
Περισσότερα ...

Λευκή Νυχτα στο Ωραιόκαστρο Λευκή Νυχτα στο Ωραιόκαστρο
«Λευκή νύχτα» για την αγορά του Ωραιοκάστρου
 (Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα 2016) Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο εμπορικός σύλλογος Ωραιοκάστρου ενισχύει το πνεύμα των Χριστουγέννων με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του.

Περισσότερα ...

Χριστουγεννιάτικη διοργάνωση
Το SantaRun είναι μία διοργάνωση που γίνεται σε αρκετές πόλεις σε παγκόσμια κλίμακα. Το concept είναι απλό - όλοι οι συμμετέχοντες ντύνονται Άγιο-Βασίλιδες και τρέχουν στους δρόμους της πόλης. Όπως καταλαβαίνετε η συγκεκριμένη διοργάνωση λαμβάνει χώρα λίγο πριν την περίοδο των Χριστουγέννων. Η διαφορά με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις είναι ότι όλα τα έσοδα της εκδήλωσης καταλήγουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Περισσότερα ...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑ
Όπως κάθε χρόνο κατά τους χειμερινούς μήνες, οι ανάγκες σε είδη είναι αυξημένες και επιτακτικότερες. Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων καλεί την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης να ενισχύσει τις προσπάθειες συγκέντρωσης ειδών.
Περισσότερα ...

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού της Π.Κ.Μ. σε συνεργασία με το THESS FEST και τα AZA cinema – club παρουσιάζουν το «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»
Περισσότερα ...

Comedy Festival: Αφιέρωμα στον Μολιέρο Αφίσα
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τo COMEDY FESTIVAL ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΙΕΡΟ στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος»
Περισσότερα ...

Που θα μας βρείτε.
Παροχές
Ώρες λειτουργίας
Blog