ΚΔΑΠ: Μικρός Μαέστρος:
Ζωγραφική Παιδικό Ιχνογράφημα
Ζωγραφική  Παιδικό Ιχνογράφημα

Ζωγραφική  Παιδικό Ιχνογράφημα

Το ιχνογράφημα και η ζωγραφική αναγνωρίζονται ως δύο από τους σημαντικότερους τρόπους έκφρασης των παιδιών και έχουν επανειλημμένα συνδεθεί με την αποτύπωση της προσωπικότητας και των συναισθημάτων. Οι ζωγραφιές τους αντανακλούν των εσωτερικό τους κόσμο και απεικονίζουν στοιχεία που αφορούν στην ψυχολογική τους κατάσταση και το διαπροσωπικό τους ύφος .Παράλληλα με την ανάπτυξη της ψυχολογίας του παιδιού αυξάνετε και το ενδιαφέρον για την αξία της ζωγραφιάς τους. Τα στάδια ανάπτυξης της παιδικής ζωγραφιάς σχετίζονται με τα εξελικτικά στάδια ανάπτυξης κάθε παιδιού.Έτσι  στο μάθημα ζωγραφικής – παιδικού ιχνογραφήματος μαθαίνουμε τους τρόπους ανάγνωσης της παιδικής ζωγραφιάς από τον τρόπο που είναι ζωγραφισμένο ένα πρόσωπο, από τη σκοτεινή φιγούρα στην γωνία, αν έχει καμινάδα ή πόρτα το σπίτι ,τι χρώμα θα βάλει το παιδί στο δέντρο.Οι μαρκαδόροι , οι ξυλομπογιές και τα πινέλα είναι το μέσο που χρησιμοποιούν τα παιδιά, για να «δημιουργήσουν» εκείνο που δύσκολα μπορούν να εκφράσουν. Όλα αυτά και άλλα πολλά  θα ερμηνεύσουμε με τις ζωγραφιές αλλά συγχρόνως θα μαθαίνουμε και να ζωγραφίζουμε στο μάθημα.

Κάθε Δευτέρα: 17:00μμ-18:00μμ

Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 7 ετών.

Το κόστος των εργαστηρίων είναι 35€ για μηνιαία συμμετοχή.  
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στα τηλέφωνα 2310692233, 6937022335, 6932661110.


Έτσι  στο μάθημα ζωγραφικής – παιδικού ιχνογραφήματος μαθαίνουμε τους τρόπους ανάγνωσης της παιδικής ζωγραφιάς από τον τρόπο που είναι ζωγραφισμένο ένα πρόσωπο, από τη σκοτεινή φιγούρα στην γωνία, αν έχει καμινάδα ή πόρτα το σπίτι ,τι χρώμα θα βάλει το παιδί στο δέντρο.
Οι μαρκαδόροι , οι ξυλομπογιές και τα πινέλα είναι το μέσο που χρησιμοποιούν τα παιδιά, για να «δημιουργήσουν» εκείνο που δύσκολα μπορούν να εκφράσουν. Όλα αυτά και άλλα πολλά  θα ερμηνεύσουμε με τις ζωγραφιές αλλά συγχρόνως θα μαθαίνουμε και να ζωγραφίζουμε στο μάθημα.
Κάθε Δευτέρα: 17:00μμ-18:00μμ
Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 7 ετών.
Το κόστος των εργαστηρίων είναι 40€ για μηνιαία συμμετοχή.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στα τηλέφωνα 2310692233, 6937022335, 6932661110.
Photos
Που θα μας βρείτε.
Παροχές
Ώρες λειτουργίας
Blog