ΚΔΑΠ: Μικρός Μαέστρος:
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 2,5 ετων.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 2,5 ετων.

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 2,5 ετων.
Αγαπητοί γονείς,
Σ΄ αυτή την τόσο μαγική, τρυφερή και μοναδική ηλικία, οι γονείς πλημμυρισμένοι από τα συναισθήματα αγάπης, ευθύνης, προστατευτικότητας κάθε μέρα μαθαίνουν και βιώνουν κάτι νέο για το μικρό τους θαυματάκι.
Μια συνεχής ανάγκη που νοιώθει ο κάθε γονιός είναι να προσφέρει στο μικρό του όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα τα οποία θα το βοηθήσουν να αναπτυχθεί ψυχοσωματικά και να ανακαλύψει τις δεξιότητες και τα ταλέντα του.
Η εκπαιδευτική ομάδα του Μικρού Μαέστρου έχοντας εμπειρία χρόνων σε παιδάκια βρεφικής ηλικίας αφουγκραζόμενη αυτή σας την ανάγκη και έχοντας τα απαραίτητα υλικά καθώς και την απαιτούμενη γνώση, δημιούργησε το «Εργαστήρι εικαστικών και αισθητηριακής αγωγής για βρέφη».
Μια χαρούμενη παρέα μικρών παιδιών, γονέων και παιδαγωγών θα συναντιούνται τα απογεύματα της Δευτέρας 23/10/2017 και ώρα 17:30-19:00μ.μ στο χώρο μας στη Γαλήνη (Ναρκίσσου 15). Σε ένα περιβάλλον φιλικό και με τη συνοδεία μουσικής, τη βοήθεια των έμπειρων παιδαγωγών τα μικρούλια θα διασκεδάζουν, θα ανακαλύπτουν, θα εξασκούν τη λεπτή τους κινητικότητα, θα μαθαίνουν αισθήσεις όπως η όραση, η όσφρηση, η αφή, θα ενεργοποιούνται, θα συγχρονίζονται και θα τα βοηθούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα.
Χρώματα, μουσικές, αρώματα και χαλαρή διάθεση θα βοηθούν τους μικρούς να ανακαλύπτουν και τους μεγάλους να χαλαρώνουν και να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.
Το κόστος συμμετοχής του εργαστηρίου είναι 8,00€ και θα γίνεται κάθε Δευτέρα.
Για την εγγραφή σας, για πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στα τηλέφωνα  ☎️2310692233, 6937022335, 6932661110.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 2,5 ετων.

Αγαπητοί γονείς, Σ΄ αυτή την τόσο μαγική, τρυφερή και μοναδική ηλικία, οι γονείς πλημμυρισμένοι από τα συναισθήματα αγάπης, ευθύνης, προστατευτικότητας κάθε μέρα μαθαίνουν και βιώνουν κάτι νέο για το μικρό τους θαυματάκι. Μια συνεχής ανάγκη που νοιώθει ο κάθε γονιός είναι να προσφέρει στο μικρό του όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα τα οποία θα το βοηθήσουν να αναπτυχθεί ψυχοσωματικά και να ανακαλύψει τις δεξιότητες και τα ταλέντα του.Η εκπαιδευτική ομάδα του Μικρού Μαέστρου έχοντας εμπειρία χρόνων σε παιδάκια βρεφικής ηλικίας αφουγκραζόμενη αυτή σας την ανάγκη και έχοντας τα απαραίτητα υλικά καθώς και την απαιτούμενη γνώση, δημιούργησε το «Εργαστήρι εικαστικών και αισθητηριακής αγωγής για βρέφη».Μια χαρούμενη παρέα μικρών παιδιών, γονέων και παιδαγωγών θα συναντιούνται τα απογεύματα της Δευτέρας 23/10/2017 και ώρα 17:30-19:00μ.μ στο χώρο μας στη Γαλήνη (Ναρκίσσου 15). Σε ένα περιβάλλον φιλικό και με τη συνοδεία μουσικής, τη βοήθεια των έμπειρων παιδαγωγών τα μικρούλια θα διασκεδάζουν, θα ανακαλύπτουν, θα εξασκούν τη λεπτή τους κινητικότητα, θα μαθαίνουν αισθήσεις όπως η όραση, η όσφρηση, η αφή, θα ενεργοποιούνται, θα συγχρονίζονται και θα τα βοηθούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα.Χρώματα, μουσικές, αρώματα και χαλαρή διάθεση θα βοηθούν τους μικρούς να ανακαλύπτουν και τους μεγάλους να χαλαρώνουν και να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.Το κόστος συμμετοχής του εργαστηρίου είναι 8,00€ και θα γίνεται κάθε Δευτέρα.Για την εγγραφή σας, για πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στα τηλέφωνα  ☎️2310692233, 6937022335, 6932661110.

 

Που θα μας βρείτε.
Παροχές
Ώρες λειτουργίας
Blog