ΚΔΑΠ: Μικρός Μαέστρος:
Smart Board

Διαδραστικος Πίνακας στον Παιδικό σταθμό και Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης "Ο Μικρός Μαέστρος"!

Οι νέες τεχνολογίες είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής Διαδραστικός πίνακας - Smart Board στον Παιδικό Σταθμό Νηπιαγωγείο Μικρός Μαέστρος Θεσσαλονίκηςτου σύγχρονου ανθρώπου και φυσικά δε μπορούν να απουσιάζουν από την εκπαίδευση των παιδιών προσχολικής ηλικίας. Στα σχολεία του Μουσικού Παιδικού Σταθμού, Νηπιαγωγείου και Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών "Ο Μικρός Μαέστρος" στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, τα τελευταία χρόνια έχουν εξοπλιστεί με διαδραστικούς πίνακες (Smart Board), οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Τι μας προσφέρει ο Διαδραστικός πίνακας στο πρόγραμμα του παιδικού μας σταθμού!

Ο διαδραστικός πίνακας προσφέρεται για πλήθος εργασιών και δραστηριοτήτων μέσα από τις οποίες τα παιδιά εξοικειώνονται με τα νέα ηλεκτρονικά μέσα. Η χρήση του διαδραστικού πίνακα Smart Board, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με όλα τα γνωστικά αντικείμενα που επιδιώκουμε να γνωρίσουμε στα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία τους και το επίπεδο γνώσεων που βρίσκονται. Στον διαδραστικό πίνακα τα παιδιά μπορούν να γράψουν, να ζωγραφίσουν, να εκτελέσουν μαθηματικές πράξεις, να δουν και να παρακολουθήσουν πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό (εκπαιδευτικά dvd, τραγούδια, κ.α.), αλλά και να παίξουν διάφορα επιμορφωτικά παιχνίδια με, με τη χρήση προγραμμάτων, κατάλληλων για την ηλικία τους, όπως είναι τα «Kidepedia», «Babypedia», «Ο Ξεφτέρης ταξιδεύει στην Ελλάδα», κ.α.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια οι έμπειροι εκπαιδευτικοί του παιδικού σταθμού Μικρού Μαέστρου έχουν διαπιστώσει ότι με την καθημερινή χρήση του διαδραστικού πίνακα, επιτυγχάνονται γρηγορότερα στόχοι σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, κατανοούνται πιο άμεσα έννοιες και γεγονότα, ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά διασκεδάζουν, απολαμβάνοντας την εμπειρία.

Που θα μας βρείτε.
Παροχές
Ώρες λειτουργίας
Blog