ΚΔΑΠ: Μικρός Μαέστρος:
Ο Παιδικός σταθμός Ο Μικρός Μαέστρος είναι και Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ!
Ο Μικρός Μαέστρος είναι κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ΚΔΑΠ!

Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη (ΚΔΑΠ) Ο Μικρός Μαέστρος!

Ο πρότυπος παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης «Ο Μικρός Μαέστρος» έχει άδεια λειτουργίας και ως Κέντρο Δημιουργικής απασχόλησης (ΚΔΑΠ).

Τι είναι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ);

Το ΚΔΑΠ είναι ένας χώρος μέσα στον οποίο παιδιά ηλικίας 5 έως 12 χρονών, τον ελεύθερο τους χρόνο, μετά το σχολικό ωράριο, απασχολούνται δημιουργικά με διάφορες δραστηριότητες και εργαστήρια.

Εδώ, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Μικρού Μαέστρου στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, λειτουργούν τα τμήματα καθημερινά από πτυχιούχους παιδαγωγούς, με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των εργαζόμενων γονέων παράλληλα με την ψυχαγωγία των παιδιών. Τα παιδιά ασχολούνται με τη ζωγραφική, τη μουσική, τη θεατρική αγωγή, το σκάκι και πολλές αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης, γίνεται δημιουργική προσέγγιση των σχολικών μαθημάτων μέσω των εργαστηρίων-παιχνιδιών.

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη!

Ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος και εγκεκριμένος διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των παιδιών και βρίσκεται στην οδό Ναρκίσσου 15, στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες, τα τμήματα, το ωράριο λειτουργίας του χώρου, καλέστε στο 2310 692233, 6932 661110 ή ελάτε να γνωριστούμε από κοντά!

Photos
Που θα μας βρείτε.
Παροχές
Ώρες λειτουργίας
Blog