ΚΔΑΠ: Μικρός Μαέστρος:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως με βάση το ΦΕΚ με αρ. Πρωτοκ. Φ.6/ΦΜ/67172/Δ1 στις 25/4/2017, οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 2-19 Μαΐου 2017. Με βάση το ίδιο ΦΕΚ οι εγγραφές  στα Ιδιωτικά Νηπιαγωγεία μπορούν να πραγματοποιηθούν ως τον Σεπτέμβριο.
Αγαπητοί γονείς, είναι ευρέως γνωστό ότι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σε έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται. Οι απαιτήσεις που βαραίνουν τα παιδιά μας αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Για τον λόγο αυτό καλούμαστε στο Νηπιαγωγείο να τους παρέχουμε τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να οδηγηθούν σε ολόπλευρη προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη (ικανότητες, δεξιότητες, στάσεις, αξίες και πεποιθήσεις).
Στο πρότυπο μουσικό ιδιωτικό νηπιαγωγείο «Ο Μικρός Μαέστρος» , μετά  από 14 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Εκπαίδευσης, σκοπός μας είναι στην ηλικία των νηπίων(5-6 ετών) να προσφέρουμε τα μέγιστα έτσι που να οδηγήσουμε το παιδί στην απόκτηση όλων εκείνων των εφοδίων που θα του είναι απαραίτητα στην περαιτέρω σχολική και εκπαιδευτική του ανέλιξη καθώς επίσης και στην κοινωνικοποίηση του και την ομαλή ένταξή του στο κοινωνικό σύνολο και στις περαιτέρω κοινωνικές ομάδες το οποίο θα ενταχθεί. Για να επιτευχθεί ο παραπάνω σκοπός εστιάζουμε στην ανάπτυξη όλων των βασικών ικανοτήτων όπως η επικοινωνία, η δημιουργική και κριτική σκέψη, η προσωπική ταυτότητα και αυτονομία και οι κοινωνικές ικανότητες, δίνοντας προτεραιότητα στην ετοιμότητα, τα ενδιαφέροντα και το μαθησιακό προφίλ κάθε μαθητή (διαφοροποιημένη διδασκαλία).
Ακόμη όμως και αν κάνετε την εγγραφή σας στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο θα είναι χαρά μας να σας ενημερώσουμε για τα πρόγραμματά μας και να διαπιστώσετε τα οφέλη του παιδιού από την εγγραφή του στο Μικρό Μαέστρο.
Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά από το πρωί ως το βράδυ, για να σας ενημερώσουμε για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα έτσι ώστε να πάρετε τη καλύτερη απόφαση για την εγγραφή του παιδιού σας. Τηλεφωνήστε για ραντεβού στα 2310 692233, 2310 695887, 6932 661110, 6937 022335

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως με βάση το ΦΕΚ με αρ. Πρωτοκ. Φ.6/ΦΜ/67172/Δ1 στις 25/4/2017, οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 2-19 Μαΐου 2017. Με βάση το ίδιο ΦΕΚ οι εγγραφές  στα Ιδιωτικά Νηπιαγωγεία μπορούν να πραγματοποιηθούν ως τον Σεπτέμβριο. Αγαπητοί γονείς, είναι ευρέως γνωστό ότι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σε έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται. Οι απαιτήσεις που βαραίνουν τα παιδιά μας αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Για τον λόγο αυτό καλούμαστε στο Νηπιαγωγείο να τους παρέχουμε τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να οδηγηθούν σε ολόπλευρη προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη (ικανότητες, δεξιότητες, στάσεις, αξίες και πεποιθήσεις). Στο πρότυπο μουσικό ιδιωτικό νηπιαγωγείο «Ο Μικρός Μαέστρος» , μετά  από 14 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Εκπαίδευσης, σκοπός μας είναι στην ηλικία των νηπίων(5-6 ετών) να προσφέρουμε τα μέγιστα έτσι που να οδηγήσουμε το παιδί στην απόκτηση όλων εκείνων των εφοδίων που θα του είναι απαραίτητα στην περαιτέρω σχολική και εκπαιδευτική του ανέλιξη καθώς επίσης και στην κοινωνικοποίηση του και την ομαλή ένταξή του στο κοινωνικό σύνολο και στις περαιτέρω κοινωνικές ομάδες το οποίο θα ενταχθεί. Για να επιτευχθεί ο παραπάνω σκοπός εστιάζουμε στην ανάπτυξη όλων των βασικών ικανοτήτων όπως η επικοινωνία, η δημιουργική και κριτική σκέψη, η προσωπική ταυτότητα και αυτονομία και οι κοινωνικές ικανότητες, δίνοντας προτεραιότητα στην ετοιμότητα, τα ενδιαφέροντα και το μαθησιακό προφίλ κάθε μαθητή (διαφοροποιημένη διδασκαλία).Ακόμη όμως και αν κάνετε την εγγραφή σας στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο θα είναι χαρά μας να σας ενημερώσουμε για τα πρόγραμματά μας και να διαπιστώσετε τα οφέλη του παιδιού από την εγγραφή του στο Μικρό Μαέστρο.Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά από το πρωί ως το βράδυ, για να σας ενημερώσουμε για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα έτσι ώστε να πάρετε τη καλύτερη απόφαση για την εγγραφή του παιδιού σας. Τηλεφωνήστε για ραντεβού στα 2310 692233, 2310 695887, 6932 661110, 6937 022335

 

Που θα μας βρείτε.
Παροχές
Ώρες λειτουργίας
Blog