ΚΔΑΠ: Μικρός Μαέστρος:
Το μαγικό σεντούκι των θησαυρών
Το μαγικό σεντούκι των θησαυρών

Ελάτε να παίξουμε !!!

«Το μαγικό σεντούκι των θησαυρών»Ελάτε να παίξουμε…Ελάτε να γίνουμε φίλοι…Γονείς και παιδιά μια αγκαλιά…Να μάθουμε από το παιχνίδι…Να νιώσουμε πάλι παιδιά…Το σεντούκι των θησαυρών θα ανοίξει και οι μικροί πειρατές-εξερευνητές θα ανακαλύπτουν έναν έναν τους θησαυρούς  που κρύβονται μέσα του. Με οδηγό τη μουσική και τιμόνι τα διάφορα παιδαγωγικά υλικά (πανιά, μπάλες, ζυμάρια, χρώματα κ.α), οι μικροί μας φίλοι με συνοδηγούς τους γονείς τους θα κατακτούν βήμα-βήμα την γνώση μέσα από το παιχνίδι. Παιχνίδια γνωριμίας και κοινωνικοποίησης, παιχνίδια ανάπτυξης δεξιοτήτων, παιχνίδια ενίσχυσης της σχέσης γονέα-παιδιού, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Ελάτε να διασκεδάσουμε, να μάθουμε, να εκφραστούμε δημιουργικά, περνώντας ουσιαστικό χρόνο με τα παιδιά μας.Ελάτε να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε, να χαλαρώσουμε.Το μαγικό σεντούκι των θησαυρών θα ανοίξει το Σάββατο 4/2/2017 στις 18.00μμ και θα μας αποκαλύψει τους θησαυρούς του.Ελάτε να ταξιδέψουμε στη μαγική χώρα του χειμώνα, στον κόσμο των χρωμάτων, στη χώρα των καρναβαλιστών και σε άλλους πολλούς μαγικούς προορισμούς.Το διαδραστικό μας παιχνίδι-εργαστήρι απευθύνεται σε γονείς που θέλουν να ξανανιώσουν παιδιά καθώς και σε παιδάκια ηλικίας 1 έως 2,5 ετών. Το κόστος συμμετοχής είναι 10€.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στα τηλέφωνα 2310692233, 6937022335, 6932661110.


«Το μαγικό σεντούκι των θησαυρών»
Ελάτε να παίξουμε…
Ελάτε να γίνουμε φίλοι…
Γονείς και παιδιά μια αγκαλιά…
Να μάθουμε από το παιχνίδι…
Να νιώσουμε πάλι παιδιά…
Το σεντούκι των θησαυρών θα ανοίξει και οι μικροί πειρατές-εξερευνητές θα ανακαλύπτουν έναν έναν τους θησαυρούς  που κρύβονται μέσα του. Με οδηγό τη μουσική και τιμόνι τα διάφορα παιδαγωγικά υλικά (πανιά, μπάλες, ζυμάρια, χρώματα κ.α), οι μικροί μας φίλοι με συνοδηγούς τους γονείς τους θα κατακτούν βήμα-βήμα την γνώση μέσα από το παιχνίδι.
Παιχνίδια γνωριμίας και κοινωνικοποίησης, παιχνίδια ανάπτυξης δεξιοτήτων, παιχνίδια ενίσχυσης της σχέσης γονέα-παιδιού, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.
Ελάτε να διασκεδάσουμε, να μάθουμε, να εκφραστούμε δημιουργικά, περνώντας ουσιαστικό χρόνο με τα παιδιά μας.
Ελάτε να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε, να χαλαρώσουμε.
Το μαγικό σεντούκι των θησαυρών θα ανοίξει το Σάββατο 4/2/2017 στις 18.00μμ και θα μας αποκαλύψει τους θησαυρούς του.
Ελάτε να ταξιδέψουμε στη μαγική χώρα του χειμώνα, στον κόσμο των χρωμάτων, στη χώρα των καρναβαλιστών και σε άλλους πολλούς μαγικούς προορισμούς.
Το διαδραστικό μας παιχνίδι-εργαστήρι απευθύνεται σε γονείς που θέλουν να ξανανιώσουν παιδιά καθώς και σε παιδάκια ηλικίας 1 έως 2,5 ετών.
Το κόστος συμμετοχής είναι 10€.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στα τηλέφωνα 2310692233, 6937022335, 6932661110.
Photos
Που θα μας βρείτε.
Παροχές
Ώρες λειτουργίας
Blog